Reiki healing

Reiki Healing

Reiki er en indvielsesvej, en spirituel disciplin der sætter gang i din personlige udvikling og lærer dig at heale dig selv og andre. Reiki indeholde 4 aspekter. De er uadskillelige. Healing, Personlig udvikling, Spirituel disciplin og Mystisk orden.

Reiki blev genopdaget i Japan af Dr. Mikao Usui, som søgte svar på: “Hvad bragte Jesus i stand til at heale?” Svaret fandt han efter lang tids søgen og sluttelig 21 dages bøn, faste og meditation på Kurama bjerget, nær Kyoto i Japan. Reiki tegnet bruges også under Shen i Qi Gong, Bevodst kontakt med Ånd og den åndelige verden. 

Jeg kan tilbyde dig healing med reiki.

Et Reiki kursus vil være et godt skridt i din egen selvudvikling. Læs mere herunder. Reiki  er en universel healingsmetode og defineres som den kraft, der virker og lever i alt stof. REI beskriver det Universelle Ubegrænsede aspekt af denne energi, mens stavelsen KI i sig selv er en bestanddel af REI og betegner den vitale livskraft og energi, der strømmer gennem alle levende væsener.

Reiki Behandling - Tryk for at læse mere

Nydelse på en briks – et møde ind i Sjælen.
Liggende på en briks med sit tøj på, med et lunt tæppe over sig.
Inspireret af en forudgående samtale, lægger jeg mine kærlige hænder på din krop.- En påkaldelse af dine egne selvhelbredende kræfter forstærkes og kan nu virke i dig.

ALLE kan have glæde af Reiki, som virker på alle planer på en gang. Nogle gange er opmærksomheden størst på det fysiske andre gange det følelsesmæssige, mentale eller det spirituelle plan. REIKI ER KÆRLIGHED. Energien overføres via mine hænder som ledes af Reiki, intuition, hænders følsomhed og ind i mellem dialog mellem dig og mig. Du bliver dybt afspændt, kan falde i søvn, finde fred og ro. Reiki lindrer og fjerner smerter.

Reiki forløser også sorg og angst. Reiki bringer dig dybere i kontakt med dig selv, derfor kan du falde i søvn, hvis du ikke tidligere har søgt dybere i dig selv eller hvis du trænger igennem nye lag af ubevidsthed.

Pris  600 kr. pr. fuld behandling
Ønsker du et permanent energiløft, skal du have Reiki over 4 på hinanden følgende dage. Dette vil altid være at anbefale, hvor du har en kronisk lidelse, et fysisk eller psykisk problem over længere tid. Dette vil bringe bevidsthed, det kroniske vil ændres til akut og det er nu muligt at arbejde bevidst med “problemet”.
Pris 2.000 kr. for 4 sammenhængende behandlinger

Reiki l kursus - Tryk for at læse mere

Reiki I kurset forløber over 4 dage, hvor du lærer at heale dig selv og andre. Du modtager Reiki gennem 4 initieringer/indvielser. Et meget enkelt system, hvor du lægger hænder på dig selv og derved tilfører lys/energi til kroppen og sindet.

  • Reiki åbner forbindelsen til din sjæl
  • Reiki er Lys. Reiki er Kærlighed.
  • Reiki er spirituel, mystisk Visdom.

På kurset lærer du håndstillinger til at regulere energien i dig. Du får fortalt historien om Japanske Dr. Mikao Usui, der søgte svar på “hvad var det Jesus gjorde”, samt de 5 leveregler. Du fortæller, hvad du gerne vil, Reiki skal hjælpe dig med. Vi taler om, hvordan vi kan bruge Reiki og give lys til mennesker, dyr og planter.

  • Du lærer Reiki´s traditionelle håndstillinger.
  • Du modtager Reiki af medkursist
  • Du giver Reiki til medkursist.
  • Vi taler om vores oplevelser med Reiki.
  • Der er tid for undren, spørgsmål og svar.

Pris  2.000 kr.

Reiki 2 kursus - Tryk for at læse mere

Reiki 2 kurset er for dig, som har praktiseret Reiki på dig selv i mindst 6 måneder og er klar til yderligere en indvielse. Kombineret med denne indvielse skal du lærer 3 hellige og effektive symboler. Dette kursus omhandler brugen af symboler og den indre proces og erkendelser, der kommer til den enkelte og gruppen under kurset. Et både praktisk og meditativt kursus, hvor der også er plads for undren, spørgsmål og svar.

Pris  4.500 kr.