Retreats

Retreat  for mig er – at flytte mig ud af dagligdagen, at få plads til nyt perspektiv på min livssituationat finde dybde, fred og ro i mig selv.at rejse hjem med fornyet energi,  indsigt og mod på Livet.

I Sverige tilbydes  REiki kurser  –  Qi Gong kurser og/eller workshop samt  Lyd, Stemme og tromme worksholp  –   Workshop er altid en kreativ proces. Her kan inddrages maling, sang, skrivning, kropsbevægelse, tromme. Et møde i Nuets muligheder i den eksisterende gruppe, hvor jeg bidrager som fødselshjælper og inspirator.

Du kan vælge en af de eksisterende muligheder, som du ser på kursuskalender. Eller du har muligheden for selv at samle en gruppe på f.eks 4 -6 deltagere. I fastsætter hvor mange dage I ønsker og evt. tema. Her mødes vi først i Hjerterummet, Yogaskolen, Helsingør og taler om tema og ønsker. Pris aftales individuelt for sådanne grupper. Eller du kan aftale en retreat, som er for dig – uden yderligere indhold end naturen her i Sverige, samt  muligheden for støttende samtale og healing.